Disclaimer

Uiteraard hebben wij ook een disclaimer, zodat u weet wat de regels zijn als u deze website betreedt. Lees de regels zorgvuldig door en geniet van uw bezoek op onze website.


1
2
3
4
5
Copyright

Alle reviews, teksten en informatie zijn eigendom van Vaatwasservergelijk. Op deze teksten rust een copyright. U mag deze alleen gebruiken met schriftelijke toestemming.

Disclaimer

Website Disclaimer

Vaatwasservergelijk besteed veel zorg aan de kwaliteit van de website en haar producten. Echter is bezoek aan vaatwasservergelijk.nl 100% op eigen risico. Vaatwasservergelijk en de (eventuele) overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud en gevolgen van de website, de informatie of de toepassingen.

Aan de op de website verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


Email Disclaimer

De informatie verzonden in de Vaatwasservergelijk emails is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Gebruik van deze informatie door anderen, alsmede openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en verstrekking ervan aan derden, is zonder toestemming van Vaatwasservergelijk niet toegestaan. Vaatwasservergelijk aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met de risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

Vaatwasser Koopgids

In onze koopgids geven we extra informatie over vaatwassers. Zo geven we u tips bij het kopen van een vaatwasser, bieden uitgebreide specificaties met uitleg en geven u advies als de vaatwasser kapot is. Bekijk alle tips en trucs online en zie welke onderdelen er allemaal in de vaatwasser zitten. Heeft u zelf leuke toevoegingen, laat het ons dat weten!